Chat Group

Software-Oferta Pune-Fiskalitete-Kontabilitet

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 9 months ago

Ne kete rubrike do te publikohen oferta konkrete per te gjithe ata te cilet jane ne kerkim te nje pune.

Nese do te deshironit te informoheni ne kohe reale,atehere mund te shkoni tek Chat Group tek Trajnimiim.com.

Ju do te jeni pjese e nje grupi ne te cilin do te merrni info per Software, Ofertat e Punes, Fiskalitete dhe Kontabilitet. Ne grup ju mund te diskutoni duke ndare mendime profesionale me koleget tuaj.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us