Cilin nivel rekomandoni per studentet?

Nivel Fillestar

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 9 months ago

Nese jeni nje student dhe deshironi te rrisni njohurite tuaja dhe te pergatiteni per tregun e punes, atehere rekomandohet te filloni me nivelin fillestar.

Sic tregohet ne rubriken e cmimeve edhe tek programi perkates, niveli fillestar permban nje numer te reduktuar oresh dhe nje nivel minimal te njohurive te kerkuara.

Ju mund te rrisni kerkesat tuaja per trajnim duke zgjedhur edhe nivelin mesatar.

Per te perfituar cmime me te ulta per trajnimin tuaj, rekomandohet qe ju te ndiqni kurset ne klasa te vogla (2-4 persona) ose ne klasa te medha (5-10persona).

Ne kete menyre ju mund te krijoni grupe te vogla ose te medha dhe te vendosni te trajnoheni per software kontabel. Kurset ofrohen online dhe ju mund te mesoni prej shtepise,mjafton qe te keni linje interneti.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us