Oferta pune ne Vlore

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 8 months ago

Ne grupin SOFK ne Chat Group jane afishuar dy oferta pune per ekonomiste ne Vlore. Njekohesisht cdo individe i cili kerkon pune dhe ka kerkesa specifike mund te shkoje ne HELP DESK te klikoje ne Ticket dhe te plotesoje formen e shfaqur me kerkesat individuale per pune.Automatikisht do te celet nje Ticket. Prej ketij momenti do ju dergohen oferta pune sipas kerkeses suaj. Ne momentin qe ju filloni pune, Ticket do te mbyllet ne sistem.

Was this article helpful?

2 out of 2 liked this article

Still need help? Message Us