Si te blej nje program Alpha Web?

Biznese dhe Institucione

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 9 个月前

Per te blere nje program Alpha Web rekomandohet:

1-Informohuni ne fillim per Paketat e Alpha Web. Kopjo link e meposhtem (  https://imb.al/paketat-alpha )dhe hidhe browserin tuaj. Atje lexoni per paketat Alpha Web.2-Informohuni per cmimet tek Kalkulatori. Kopjo link e meposhtem ( https://calculate.alphaweb.al )dhe hidhe browserin tuaj. Atje lexoni per cmimet e paketave Alpha Web.3-Komunikoni ne Whatsapp.  Mund te shkruani direkt ne 0684868595. Kopjo link e meposhtem ( https://api.whatsapp.com/send?phone=355684868595&text=&source=&data=&app_absent= ) dhe hidhe browserin tuaj. Atje lexoni per cmimet e paketave Alpha Web.


Ne do tju rekomandojme zgjidhjen me te mire per te menaxhuar financat dhe kontabilitetin e njesise suaj, pavaresisht nese eshte biznes mikro, biznes i mesem, biznes i madh apo institucion buxhetor.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us