Si te kerkoj asistence?

Per programet Alpha Web,MobiPos

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 6 months ago

Individet ose stafet e institucioneve dhe bizneseve mund te kerkojne asistence duke klikuar tek KERKO NDIHME. Njekohesist ndihme mund te kerkohet edhe ne Help Desk por duhet te klikoni tek "Submit Ticket" dhe te plotesoni formen e shfaqur. Shume shpejt ju do te kontaktoheni prej nesh.

Ceshtja e krijuar automatikisht do te ndiqet prej stafit tone dhe do te synohet nje zgjidhje e shpejte e ceshtjes.

Rekomandohet te ndiqni kete rruge per Asistence, pasi te gjitha menyrat e tjera te komunikimit te sjellin ketu. Nese perdorni menyra te tjera te komunikimit, thjesht do te vonohet koha e pergjigjes per ceshtjen e prezantuar.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us