Si te rregjistrohem per kurse

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 7 måneder siden

Menyrat e rregjistrimit per kurse

Nr Menyra e rregjistrimit Koha e rregjistrimit
1 Help Desk 24 ore/ 7 dite
2 Sekretari Online Online 9.00-21.00 / Ofline 21.00-9.00

Invididet mund te rregjistrohen per kurse:

1-Sekretari Online.

Ne oraret 9.00-21.00 ju mund te komunikoni online dhe te rregjistroheni per kurse. Ndersa ne oraret 21.00-9.00 ju mund te shkruani ne sekretari dhe shume shpejt te nesermen do te merrni nje pergjigje per rregjistrimin tuaj.

2-Help Desk.

Rregjistroni direkt kerkesen tuaj per kursin e deshiruar. Shume shpejt ju do te kontaktoheni prej nesh.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us