Si zhvillohen kurset ne klasa te vogla?

2-4 individe

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update há 9 meses

Kurset te cilat zhvillohen ne klasa te vogla synojne trajnimin e cdo kursanti nepermjet tarifave me te ulta se kurset e dedikuara. Pedagogu u tregon nepermjet shembujve praktike rregjistrime konkrete. Jep detyra dhe kontrollon ne intervale te caktuara seancash. Karakteristikat e tjera te trajnimit ne klasa te vogla tregohen me poshte:


I-Perberja e klases: 2-4 individe.

II-Procedura: Instruktori punon ne kohe reale me kursantet.( Remote PC (anydesk)+Call (whatsapp ose Skype)). Tabele online per shpjegime te ndryshme. Te dhenat e tabeles online kursanti i shkarkon ne format pdf ose jpg ne kompjuterin e tij.

Kursantet mund te ndjekin pedagogun online ne kompjuterin e tij. Ata mund te ushtrohen ne menyre te pavarur ne kompjuterin e tyre. Sipas rastit pedagogu mund te hyje ne kompjuterin e kursanteve.


III-Programet remote te cilat perdoren si Anydesk ose Team Viewer mund ti shkarkoni nga faqja e internetit (ne fund te faqes). Ne kete menyre ne shikojme ne kohe reale kompjuterin tuaj, pergjate gjithe trajnimit.

IV-Materialet e rregjistruara pergjate trajnimit ju dergohen ne format video.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us