ORARET

Oraret e Kurseve Online

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update vor 2 Jahren

Kurset online mund ti zhvilloni ne disa menyra: Kurse te Dedikuar, Klasa te Vogla, Klasa te Medha, Webinar


a-Trajnimet zhvillohen online ne cdo shtet ku banoni


b- Oraret e kurseve


b1- Shqiperi : 9.00-21.00 me oren e Shqiperise

9.00-14.00 dhe 17.00-21.00

b2- Europe: 9-21.00 me oren e Shqiperise (jashte ketij orari duhet negociuar per oraret)

b3- USA : 16.00-24.00 me oren e Shqiperise (jashte ketij orari duhet negociuar per oraret)


Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us