FINANCA 5 ENTERPRISE

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 2 jaar geleden

Individet dhe stafet e bizneseve mund te prenotojne paraprakisht kursin duke plotesuar formularin dhe realizuar pagesen. Ju do te keni te drejte ta zhvilloni kursin brenda 1 viti. Ne momentin e pageses do te telefonoheni prej nesh per tju derguar faturen e fiskalizuar. Oraret e kurseve do te pershtaten sapo te lirohen oraret e deshiruara per Ju.


Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us