Kurse Plan Biznesi

Ndertoni planin tuaj dhe bejeni te suksesshem biznesin

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update vor 2 Jahren

Kursi per Plan Biznesi mbeshtetet ne Microsoft Excel dhe kerkon njohuri te nivelit mesatar ne Excel.

Modulet e trajnimit:


A-Moduli1. Ndertim Plan Biznesi 12 ore / 5 jave / 3 ore ne jave. Klikoni ketu dhe shikoni cmimin per kete nivel.

B-Moduli 2. Ndertim dhe Analiza plan biznesi +9 ore / 2 jave / 3 ore ne jave.
Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us