Dallimi midis qendres 'Trajnimi Im' dhe Universitetit

Njohurite,praktikat dhe proceset

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update hace un año

Ju do te shikoni dallimin midis njohurive, praktikave dhe proceseve ne Universitete dhe atyre ne qendrat e trajnimit

Numri Universiteti Trajnimi Im
1 Ndërtoni koncepte. Zbatoni koncepte.
2 Jep një diplomë që tregon drejtimin tuaj profesional. Mësime praktike për drejtimin tuaj profesional.
3 Përgatit për të gjithë punët. Përgatit për punën e parë ose punën e re.
4 Përgatit për nje punë te re. Ju mëson si ta bëni punën e parë ose punën e re.
5 Ushtroheni t’i gjeni vetë përgjigjet. Instruktorët ju tregojnë zgjidhjet praktike. 
6 Përgatisin për 5 vitë më vonë Ju përgatisin për vitin e parë pas universitetit.
7 Dëgjoni zgjidhjet teorike të pedagogëve. Trajnoheni nga ekspert vetëm për praktikë, nivel pas niveli.
8 Mëson koncepte moderne Mëson gjuhën e profesionisteve: Ekonomitëve dhe Kontabilistëve
9
10

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us