Si te konfiguroj telefonin per kursin ne webinar?

Kurse ne Telefon

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 20 days ago

1-Instalo Moodle ne Telefon

2-Tek Site Url shkruani: https://qendertrajnimi.trajnimiim.com

3-Kerkoni trajnim ne Webinar. Duhet te komunikoni ne Whatsapp ose Sekretari Online

4-Plotesoni username dhe pasword (do ju dergohet ).

1-Instalo Moodle ne Telefon

2-Tek Site Url shkruani: https://qendertrajnimi.trajnimiim.com

3-Kerkoni trajnim ne Webinar nepermjet Whatsapp ose Sekretari Online.

4-Plotesoni username dhe pasword (do ju dergohet ).

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us