Perse te mesoj programin ELIF?

ELIF-KONTABILITET

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 3 years ago

Programi Elif  ka keto karakterisitika:

1-Certifikuar per fiskalizim. Shiko ketu

2- Menaxhon kontabilitetin e biznesit nese shtoni modulet shtese

3- Instalohet ne kompjuter,por kerkon edhe linje interneti per te punuar

4- Ne nje kompjuter mund te punojne disa user dhe ju nuk duhet te beni pagesa shtese

5- Cmime konkuruese

6- Suport per klientin

7- Kurse ne Webinar

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us