ProFisc

Program Fiskalizimi

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 2 jaar geleden

Programi ProFisc ofron disa mundesi perdorimi duke ju mundesuar klienteve te ndryshem perdorimin si per qellime FISKALIZIMI .

Programi per qellime fiskalizimi mjafton vetem licensa dhe nuk ka nevoj per instalime ,

Programi perdoret per:

1-Fatura invoice

2-Fatura shoqerimi

3-Fatura me para ne dore
Lexo me shume

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us