Fiskalizo Biznesin

Program i Certifikuar

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 10 mesi fa

Program financiar dhe menaxherial per te Fiskalizuar Biznesin Tuaj.

Liçensuar nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, për proçesin e fiskalizimit.Me programin ELIF mund te fiskalizoni biznesin tuaj dhe nuk keni nevojë për kasë fiskale.


Ofrojme fiskalizimin ne platformat Desktop, Android , Web


Cilat jane Cmimet per Programin e Fiskalizimit Elif?

Shiko ketu


Elif eshte produkt i 2RMLab i Certifikuar nga Tatimet

Shiko ketu


Trajnimi per programin ELIF mund te zhvillohet i dedikuar online ose nepermjet Webinareve.


1.Si zhvillohen kurset online? Shiko ketu


2.Avantazhet e Kurseve Online? Shiko Ketu


3.Si realizohet Call/ Video Call? Shiko ketu


4.Si te shkarkojme Anydesk? Shiko ketuWas this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us