Oferta Trajnimi

A perdorni oferta te ndryshme trajnimi?

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 10 месяцев назад

Ne lidhje me trajnimet per Software te Kontabilitetit te Aplikuar si :

  • Financa 5 Standart
  • Elif Kontabilitet
  • Alpha Web
  • Financa 5 Enterprise
  • Elif - Enterprise
  • Parid Smart Solution
  • Bilanc


operohet me cmime standarte te publikuara.

Ne periudha te caktuara per kursantet jepen si DHURATE ore shtese per te mesuar.


Ne periudhen 1 Shtator-31 Shtator 2023 ka nje oferte trajnimi. 


Interesohuni ne Sekretari Online dhe informohuni per ofertat e personalizuara.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us