Pagesat me Banke

Si te shmangim rradhat ne banka?

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update vor 25 Tagen

Ne vitet e fundit eshte rritur shume perdorimi i transaksioneve me banke. Ne dy vitet e fundit 2020,2021 rreth 95% e transaksioneve te shitjeve ne i realizojme nepermjet bankes (OTP Bank dhe Alpha Banke).


KESHILLA 1-PAGESE SIPAS FATURES

Zgjidhni banka te vogla, ku nuk duhet te prisni ne rradhe. Fatura e derguar prej nesh duhet te jete e printuar dhe e fiskalizuar:

Te gjitha pagesat duhet te behen ne adresen


OTP Banke tek: Rudina Lipi (Trajnimi Im) PFPershkrimi ne pagese:  Pagese per Kursin  e Zgjedhur 

psh: " Pagese per kursin Financa5", ose "Pagese per kursin Elif", ose  "pagese per Alpha Web", ose "pagese per Konsulence Financiare" etj).


Pagesat mund te behen:

a- ne Banke (rekomandojme te keni maske mbrojtese te vendosur)

b-ose nepermjet e-banking. (ju jeni te sigurte ne shtepine tuaj). Duhet te kontakojme se bashku per tju derguar IBAN e Trajnimi Im.

c-ose mund te beni edhe transferte nga banka te tjera( e-banking ose ne banke) tek OTP Banke ose Alpha Banke, por kjo shoqerohet me komisione bankare per Ju. Duhet te kontakojme se bashku per tju derguar IBAN e Trajnimi Im.KESHILLA 2-PARAPAGIM 

Ne rastin e kurseve online, konsulences online (fiskale dhe kontabile) ne te gjitha rastet kur do te shkoni ne banke ju do te keni paraprakisht nje fature te derguar prej nesh.

Mund te ndodhi qe punonjesit e bankes t'ju vonojne ose te nxjerrin argumenta qe fatura nuk eshte e sakte.

 Mund te ndodhi qe ju keni harruar faturen pa printuar ose e keni printuar por nuk e keni marr me vete.

MOS U SHQETESONI DHE MOS U LARGONI NGA BANKA.


Ne te gjitha keto raste ne Banke do te deklaroni si pershkrim per pagesen ne banke:

PARAPAGIM PER KURSIN E ZGJEDHUR

Te gjitha PARAPAGESAT duhet te behen ne adresen:


OTP Banke tek: Rudina Lipi (Trajnimi Im) PFPas ketij momenti duhet te na dergoni ne Whatsapp pagesen e realizuar prej Jush.


Ne do tju dergojme menjehere dhe gjithmone  per  PARAPAGIMIN e realizuar

 FATURE TE FISKALIZUARA


SHENIM: 

Perpara cdo inisiative per te realizuar nje pagese , duhet te keni komunikuar dhe rakorduar per pagesen nepermjet Telefonit,Whatsapp ose Sekretari Online. 


Nese te tre menyrat e komunikimit jane jashte funksionimit, 

atehere rekomandohet te mos realizoni asnje pagese deri ne momentin e kontaktimit prej nesh.


Was this article helpful?

2 out of 2 liked this article

Still need help? Message Us