Kurse Online

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update 2 jaar geleden

Kurse Online per Elif Kontabilitet ofrohen ne disa forma: Kurse te Dedikuar, Klasa te Vogla, Klasa te Medha si edhe ne Webinar.

Programi Elif perdoret per Fiskalizimin e bizneseve si edhe per mbajtjen e kontabilitetit. Ne Trajnimiim.com ju mund te informoheni dhe te komunikoni ne kohe reale.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us