Kurse per Elif - Kontabilitet

Program Financiar dhe Menaxherial

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update vor 2 JahrenProgrami ELIF ofron disa mundesi perdorimi duke ju mundesuar klienteve te ndryshem perdorimin si per qellime FISKALIZIMI dhe per qellime MENAXHERIALE.

 Programi per qellime fiskalizimi mjafton vetem instalimi dhe disa instruksione dhe mund te fillosh leshimin e faturave te fiskalizuara.

 POR sot kerkesat Fiskale dhe ato te Tregut nuk jane vetem te leshoni fatura. Ndaj ne rekomandojme TRAJNIM me te avancuar per programin. Minimumi qe duhet te mesojne perdoruesit e programit eshte A1+A2 .

 Ata te cilet kane angazhime mund te marrin trajnimet ne WEBINAR. Ne kete menyre mund te marrin disa perfitime: 1-Cmime me te lira 

 2-Perdorim edhe nga Telefoni pervec Kompjuterit 

3-Trajnimin me Webinar mund ta zhvillojne kur te duan ata dhe sa here te duan ata. 


Ne momentin e pageses per trajnimin Webinaret do te jene aktiv per cdo individe deri ne 12 muaj. Ne kete menyre keni kohe te mjaftueshme per tju rikthyer trajnimit sa here te deshironi. 

 

4-Per pyetje te ndryshme te nivelit perkates mund ti drejtoheni pedagogut qe ndjek avancimin tuaj


Megjithese u fokusuam ne kurset ne Webinar, ajo qe ne rekomandojme jane: KURSET E DEDIKUARA ose ne KLASA TE VOGLA. Ne kohe reale pedagogu ju udhezon, orienton, mbikqyr kur ju jeni duke punuar ne program.

Versioni mesimor instalohet FALAS ne kompjuterin tuaj.Ne cdo qytet te Shqiperise, ne forma te ndryshme si 

KOMPJUTER ose TELEFON 

ne ju ofrojme mundesin qe te mesoni ELIF - KONTABILITET.

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us