Parid Smart Solution

Kontabilitet dhe Fiskalizim

Trajnimi Im, Linja 1

Last Update un anno fa

Parid Smart Solution vjen me një program kontabiliteti, menaxherial dhe fiskal në shërbim të bizneseve shqiptare e jo vetëm. Ky shërbim inovativ, lind nga kërkesat e shumta të klientëve tanë ndër vite. Puna serioze dhe dedikimi maksimal që kemi paraqitur te klientët tanë të kënaqur, ka bërë të rritemi në mënyrë progresive duke zgjeruar reputacionin tonë si një studio prestigjioze. Ofrojmë një program të kompletuar …

Ne jemi partneri juaj i besueshëm që ofron zgjidhjet më të mira profesionale duke synuar efiçencën dhe efektivitetin në marrjen e vendimeve të duhura financiare.

Kurse online ne Trajnimiim.com

Was this article helpful?

0 out of 0 liked this article

Still need help? Message Us